Ook agenda punten worden in die tijdlijn weergegeven. En meerdere meldingen komen er in de tijdlijn te staan. Deze meldingen kun je ook uitzetten wanneer je dat liever hebt. Hoewel secure boot standaard aanstaat (met certificaten van enorm veel linux distro’s) zet zelfs de builder doc het verplicht om een optie in te bouwen het uit te schakelen. ZELFS de Microsoft Surface devices zijn op die manier voorzien van een optie om secure boot uit te schakelen. Bovendien heb je geen bewijs dat ze zelf niet testen…

  • Bij Windows 11 heeft Microsoft ervoor gekozen alles om te gooien.
  • Om de gevaren van de computer te beperken kun je daarom het beste voordat je de Windows 10 update doet een goede virusscanner installeren.
  • Net zo goed dat je op Linux moet weten wat je doet als je meer wilt dan een Gnome desktop, Firefox en de libre office suite.

Met de zoekfunctie in Windows 10 is het startmenu voor menig gebruiker overbodig geworden. Die weet middels de Windowstoets en het gedeeltelijk intypen van de naam van een applicatie deze razendsnel op te starten. Vele malen sneller dan door een oneindig startmenu heen navigeren. Als mensen het startmenu al gebruiken zijn het vooral de grote tegels die Windows 10 van Windows 8 heeft geërfd, dan dat iemand door de hele alfabetische lijst gaat scrollen. Daarbij moet worden aangemerkt dat Windows RT met update 8.1 wel iets is verbeterd, en dat het aantal apps voor de tabletversie aardig is gegroeid. Toch blijft de Surface 2 een prachtige tablet, met uitstekende prestaties, die tekort wordt gedaan door zijn software. Hoewel er steeds meer apps verschijnen in de Windows Store, blijven er grote gaten in het aanbod.

Instellingen Windows 10: Onderdeel Bijwerken En Beveiliging

Hij wordt gebruikt in verzorgingshuizen door heel het land, en ook over de grenzen maakt men er gebruik van, onder meer in België, Duitsland, Denemarken en het Verenigd Koninkrijk. Er zijn inmiddels al meer dan 2000 klanten voor de BelevenisTafel alleen.

Bij Het Synchroniseren Van Exact Synergy Enterprise Naar Exact Globe Next Is Het Proces Als Volgt:

Dit was op de afbeelding in de MS Store helaas niet goed zichtbaar, anders had ik de versie zonder toetsenbord besteld. Zodra de Surface officieel in Nederland verkrijgbaar is zal ongetwijfeld een goed toetsenbord worden meegeleverd. Het zou het overzicht en bruikbaarheid van het Startscherm ten goede komen als je mappen met tegels zou kunnen maken voor Games, Office, Tools, enzovoort. Ook dit is een punt dat in de loop van de tijd hopelijk ‘vanzelf’ verbeterd wordt, maar de beschikbaarheid van geoptimaliseerde Windows 8-apps is op dit moment nog…tja. Er zijn nog geen geoptimaliseerde apps van Facebook, Google-diensten, YouTube, LinkedIn en andere belangrijke partijen. Vaak zijn er wel derde partijen die bijvoorbeeld een Twitter- of Facebook-app hebben gemaakt, maar de kwaliteit hiervan is wisselend.

Na het vervangen van de hardware kan je Windows opnieuw activeren via de probleemoplosser, te openen via de sub Activering, optie Problemen oplossen. Vervolg met de optie Ik heb onlangs de hardware van dit apparaat gewijzigd en geef het Microsoft-account op waaraan de licentie is gekoppeld. Selecteer vervolgens de betreffende computer uit de lijst met gekoppelde apparaten zodat deze opnieuw geactiveerd kan worden. De ervaring leert dat deze methode ook kan worden gebruikt om een licentie naar een compleet nieuwe computer over te zetten… Het onderdeel Firewall- en netwerkbeveiliging bevat instellingen van de firewall, pas deze alleen aan als daarvan de gevolgen bekend zijn.

Ook vervelend is de terugkeer van een oude bug die het moeilijk maakt om op de computer in te loggen nadat de update is geïnstalleerd. Voor Download het ontbrekende bestand enkele gebruikers is hun standaard gebruikersprofiel na de update verdwenen, waardoor ze via een gastaccount moeten inloggen.